1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Staff Response Archaeologist's Map not teleporting correctly

Discussion in 'Bugs - Archive' started by HorribleNerd, Apr 2, 2020.

  1. HorribleNerd

    Joined:
    Jun 6, 2019
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    When teleporting from Margoria to Port Ratt with the Archaeologist's Map, the world doesn't load correctly,
    and I can't interact with any npc's or teleport back. However, when switching characters,
    my original character suddenly appears back at my ship in Margoria, instead of at Port Ratt,
    where they should be.
     
  2. Shizuka_Akatsuki

    Joined:
    Sep 14, 2016
    Messages:
    7
    Likes Received:
    9
  3. HorribleNerd

    Joined:
    Jun 6, 2019
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    It used to work fine, I've been doing it for weeks recently and a few months ago, it just stopped working after this maintenance.
     
  4. Phoenixxx75

    Phoenixxx75 Lahn 61 NA

    Joined:
    Feb 24, 2019
    Messages:
    5,034
    Likes Received:
    4,734
    You are being affected by server lag and poor connection. The reason you end up back where you started is that the game never loaded you properly into port ratt and so when you relogged to that character it put you at a point in the game that you were before the connection issue happened.
     
  5. GM Fenix

    Game Master

    Joined:
    Sep 26, 2018
    Messages:
    1,375
    Likes Received:
    390
    Hi there,

    The likely cause for this issue is as @Phoenixxx75 mentioned possibly due to connection issues, however, I will have our bug hunting team investigate this and we'll see if we can improve this feature.
     

Share This Page